op vertrouwen kun je bouwen

Sta je als opdrachtgever op het punt onze hulp voor het eerst in te schakelen? Dan helpt zekerheid. Je kunt je geld en tijd tenslotte maar 1x besteden. Maar ja, vertrouwen in een ander kun je niet kopen, dat moet groeien. Van samen werken naar samenwerken is een proces. Vertrouwen op een zo goed mogelijke beslissing, daar kun je wel voor zorgen. Graag dragen wij daar iets aan bij.

We geven je de vier vaste waarden van virtueelwerkt^ mee. Daar kun je van meet op aan op bouwen en vertrouwen - en mag je ons dus op afrekenen.

onze 4 vaste waarden

  1. we bieden altijd een oplossing
  2. we zorgen voor in- en overzicht
  3. we werken met hart, ziel en zaligheid
  4. we zijn goed van vertrouwen

waarde 1. altijd een oplossing

Je wilt geholpen worden, punt. Daar zorgen wij voor. 1 aanspreekpunt, 1 vraagbaak, 1 coördinator ook zo je wilt.

We hebben brede kennis en ervaring. We zijn dol op techniek, gedoe, geregel, onduidelijkheden. We zijn oplossingsgericht, flexibel en vasthoudend. Tegelijk zijn we nuchter en realistisch.

'Altijd een oplossing' betekent dus niet dat we koste wat kost doorgaan. Integendeel. Geld besteed aan ons hoort zich te vertalen in een reële terugverdienkans, of in de beoogde welkome extra eigen tijd voor jou.

'Altijd een oplossing' betekent dat we je te allen tijde verder helpen, inhoudelijk en praktisch. Dat doen we dan zelf, of door overdracht aan jouzelf, of in overleg door inschakeling van danwel overdracht aan een andere specialist.

waarde 2. in- en overzicht

We zorgen voor helderheid. Voor rust. We ordenen, analyseren, filteren, denken mee, ordenen verder. We geven je een leidraad, stappenplan voor de aanpak, of nemen je dat werk uit handen.

Met ruim 25 jaar werkervaring zien we altijd mogelijke oplossingen, én zijn we alert op haken en ogen. Het is zinnig eerst minimaal in hoofdlijnen in- en overzicht te hebben. Weten waar je aan begint, naar toe werkt. Een idee te hebben van de consequenties, in geld en mogelijkheden.

Structuur helpt. Kennis helpt. Weten helpt. Het voelt mogelijk als stagnatie, maar hals-over-kop zorgt meestal voor de werkelijke stilstand of teleurstelling. Je verdient in- en overzicht altijd terug. Ook al omdat zo tijdig het inzicht kan ontstaan dat niet-doen wijzer is. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

waarde 3. hart, ziel en zaligheid

We houden van ons werk. Ontzorgen, op de achtergrond regelen dat dingen doorgaan, bijdragen aan dat jijzelf de dingen kunt laten werken, daar worden we vrolijk van.

Beweging, daar gaat het om. We nemen ons werk serieus. We zijn aandachtig. Zorgvuldigheid streven we tot op detailniveau na. Inderdaad, perfectionisme is onze beider valkuil. En fouten maken we ook al (-: Gelukkig kennen we het concept #vooreigenrekening

We zijn enthousiast, energiek, leergierig, technisch vaardig, stressbestendig. En wat altijd helpt: we zijn onverwoestbaar optimistisch.

waarde 4. goed van vertrouwen

We werken zonder algemene voorwaarden en contracten. Voorkomen is beter dan genezen. We geloven in vrijheid-blijheid en goede communicatie. In open- en eerlijkheid. In een gemeenschappelijk doel, in samen( )werken. In meebewegen. In groeiprocessen, leerzame fouten en herstellend vermogen. In samen. Op vertrouwen kun je bouwen.

Tevredenheid telt. En ja, de rekening ook. Maar weer minder wanneer je tevreden bent (-;