virtueelwerkt^ en wij

virtueelwerkt.nl is een initiatief van Sinian Nienhuis, ontstaan vanuit de overtuiging en ervaring dát virtueel werkt. Samen met collega-ondernemer Mira Sovilj bouwt zij dit concept nu op en uit.

We zien een steeds grotere groep virtuele werkers, die tegen gedoe tot serieuze problemen aanloopt met 'rondom'-zaken en taken. Uitbesteden is niet altijd mogelijk, zelf beter leren doen vaak een wens.  (>>> lees hier meer over onze uitgangspunten)

Als ervaren internetwerkers - sinds 1997 - en virtuele ondersteuners op het vlak van e-marketing en bedrijfsvoering en met een voorliefde voor techniek en pragmatisme, helpen zij je met concrete oplossingen op het vlak van online werken: doe-het-zelf, doe-het-samen en laat-het-doen.

persoonlijk contact?

Heb je vragen, wil je kennismaken?
>>> sinian@virtueelwerkt.nl
>>> mira@virtueelwerkt.nl

Sinian Nienhuis

Sinian NienhuisIn 1993 startte Sinian als zelfstandige, in communicatie, grafische vormgeving en dtp. Dat deed ze in combinatie met haar baan als officemanager bij een ICT-bedrijf.

In 1997 besloot ze fulltime ondernemer te worden. Het communicatiewerk groeide uit naar zowel creatief als strategisch, met een voorliefde voor interne communicatie.

Toen startte ook het benutten van internet, onder meer de bouw en onderhoud van websites. Ervaring met ICT heeft ze al sinds haar jeugd, dankzij een vader die sinds begin jaren '80 met homecomputers een binnen het gezin invloedrijke hobby had.

Meer lezen? >>> show

Mira Sovilj

Sinds 1996 is Mira als ondersteuner werkzaam in met name de juridische en ICT-branche. Haar functies varieerden van juridisch secretaresse, 1e-lijns juridisch hulpverlener, systeembeheerder, automatiseringsmedewerker tot officemanager, directiesecretaresse, planner tot coördinator van een administratieteam.

Vrij snel viel Mira’s affiniteit met techniek op. Zodoende is zij betrokken geweest bij de verschillende automatiseringsprojecten, met name vanuit de gebruikersinvalshoek. Zij wist altijd makkelijk de behoeften van eindgebruikers te vertalen naar de ICT'ers, en andersom na oplevering de werking van een nieuw systeem aan collega’s uitleggen. Ook het beheren van systemen deed ze met veel plezier.

Meer lezen? >>> show