virtuele werkers

 • online ontzorging van ondernemers
 • flexibel: doorlopend, ad hoc of eenmalig
 • € 50,= tot € 105,= per uur*

>>> meer informatie en inschakelen

pakketprojecten

 • basisinrichting van online applicaties
 • inclusief aan-de-slagoverdracht
 • diverse tarieven

>>> meer informatie en aanschaffen

zelf doen, sterkte- of zwaktebod?

Natuurlijk. Je kunt alles zelf doen. Dat heeft stapels voordelen. Grip, brede kennis, minimale externe kosten, gevarieerd werk, leerkansen, onafhankelijkheid, trots, voldoening. Geen bemoeienissen van, geen communicatie of ander gedoe met al dan niet eigenwijze ondersteuners. Je bent multifunctioneel. Het onderschrijft je vrijheid en zelfstandigheid. Alles is van en komt door jou.

Dus dat je je dan ook bezig moet houden met taken en zaken die je eigenlijk vervelend vindt, die je net onvoldoende beheerst, of die je uitstelgedrag aanwakkeren, daar sta je niet te veel bij stil. Het hoort erbij. Bovendien, uitbesteden kost geld. Je verzuchtingen, frustraties en tijdverlies door 'toch nog even dit proberen...', werkzaamheden die buiten je kennis en kunde vallen, het zij zo. Het is je eigen tijd. Dat je je minder dan je voorneemt weet te focussen op je eigenlijke werk, je neemt het op de koop toe.

Zelf doen voelt vertrouwder dan hulp inschakelen. Los van dat je je er extra bewust van bent dat je je geld maar 1x uit kunt geven, onbekend maakt onbemind. Het is spannend. Want wat is er dan over te dragen? (Alles wat niet jouw actieve specifieke kennis of vaardigheden vereist.) Kan dat wel op afstand? (Virtueel kan alles wat locatieongebonden is - en dat is meer dan je denkt.) Hoe werkt dat dan? (Makkelijk, dankzij een reeks aan superhandige online applicaties.) Wordt het er wel beter op? (Ieder zijn vak.) Verdien je het terug? (Als dat niet in geld, tijd of vrijheid gebeurt, doen wij ons werk niet goed.)

doe eerst en vooral wat je leuk vindt

Zolang je al zelf-doende geniet van de afwisseling en druk en resultaten naar je zin behaalt, hartstikke goed toch. We herkennen ons er helemaal in.  En alleen maar leuk bestaat niet. Doe je werk dat je werkelijk leuk vindt, dan doe je automatisch wat je goed kunt. Daar gedijt iedereen bij.

Ervaar je echter te vaak stagnatie, verlies je energie? Ben je het overzicht kwijt door alle losse eindjes? Word je gek van al dat gedoe met tools en technieken? Heb je het gevoel steeds minder aan je eigenlijke werk toe te komen en zie je jezelf gewoon kansen missen? Komt die nieuwe website er ook maar niet? Blijft het uitwerken van je tijdbesparende schematische aanpak hangen in het voornemen? Kortom, raak je steeds verder weg van je kern? Dan is het tijd de boel te herzien.

Doe eerst en vooral wat je leuk vindt en gooi de rest zo veel mogelijk overboord, of over de schutting.

Nee, je bent niet de enige. Voor uitbesteden moet iedereen eerst over een drempel. Zeker als het om een dienst gaat. Eigen geld voelt zo kostbaar dan. Maar wees gerust. Daarna volgt de opluchting, de bevrijding, de ruimte voor je hernieuwde focus #alsereenschaapoverdedamis Laten we wel wezen, uitbesteden is niets anders dan een herafbakening van je werkterrein. Je computer zul je ook niet zelf gebouwd hebben, de bakker bakt je brood en aan een monteur laat je het onderhoud van je auto.

Zie je goede terugverdienkansen, in omzet of welkome (vrije) tijd? Dan zijn onze ontzorgende laat-het-doenoplossingen een uitkomst. We nemen je, natuurlijk op afstand;-), werk uit handen.

je kunt het ook laten (doen)

Niemand kan alles even goed. En niemand vindt alles even leuk. Er zijn altijd taken die je te veel energie vergen. Er zijn altijd zaken waar je vastloopt. Of die je niet los weet te laten, omdat het moet en zal lukken.

Uitbesteden is een aantrekkelijke oplossing. Jouw kernkwaliteiten leveren jou het meeste op, zowel in geld als werkplezier. Hoe meer je daarop focust, hoe meer ruimte ontstaat. Loslaten en overdragen van werk dat je verslapt tot blokkeert levert je zowel opluchting op, als meer tijd om te doen wat je werkelijk wilt. Zeker als het gaat om trajecten met een specifieke behoefte aan kennis of vaardigheden.

Onze kerntaak bij laat-het-doen is jou ontzorgen, bij:

 • ondernemerschap, structuur, organisatie en communicatie;
 • probleemoplossing;
 • technisch gedoe;
 • online beschikbaar stellen van aanbod;
 • virtueel kunnen verkopen;
 • inzet van e-marketing;
 • de administratieve afhandeling;
 • de opvolging en nazorg.

wat het je oplevert

direct resultaat
Helderheid, opluchting en beweging. Je weet je bijgestaan door een betrokken ondersteuner. Het werk wordt gedaan. De overmatige druk is van de ketel, je kunt je weer concentreren op je eigenlijke werk. Op dat wat jou het meeste oplevert, in werkplezier, resultaten, ontwikkeling, financiële beloning et cetera.

rendement lange termijn
Meer tijd, meer ontspannen werken, meer focus. Meer doen waar je goed in bent. Meer vruchten plukken. Ruimte voor groei, ontwikkeling, of juist voor rust. Ondernemen wordt er alleen maar leuker op.

onze inzet en expertise
We bieden je onze ervaring in ondersteunen en ondernemen. Ofwel: ontzorging. Het sterkst zijn we in probleemoplossing, techniek, communicatie en klantgerichtheid. We voorzien je van over- & inzicht, regelen dat iets 'het weer doet', zorgen dat het werk gedaan wordt en dat zo efficiënt en effectief mogelijk. We zijn er. Virtuele afstand is niet meer dan een enkele muisklik.

de kenmerken van laat-het-doenoplossingen

 • maatwerk;
 • probleemoplossing;
 • ontzorging alleen op momenten dat jij dat wilt - je zet ons aan ... en weer uit;
 • voor zowel ad-hoctaken;
 • voor weerkerende werkzaamheden;
 • voor projecten en trajecten.

¡aan de slag!

Laat het doen, laat het los. We helpen je. Lees verder over:
[extra_menu menu_name='lhd-cta' menu_style='primary' menu_type='accordion']

Eerst vrijblijvend van gedachten wisselen?

>>> klik hier <<<
dan leggen we persoonlijk contact