Huh? Betalen voor gratis online zoeken??

Waarom zou ik betalen voor gratis online zoeken?
Waarom doorlopend betalen voor ad-hocgebruik?

Als deze of soortgelijke vragen bij jou opkwamen, dan begrijpen we dat. Helemaal.

Want hey, Google is er voor iedereen. Gratis. En een abonnement van wel 165 euro per maand terwijl je misschien maar 2 vragen hebt deze maand? Of erger, geen?

Hieronder behandelen we meer vragen in dit kader. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ‘m ons en je krijgt binnen een werkdag antwoord.

Wat is onze meerwaarde boven Google?

We gaan een stap verder dan een zoekmachine, we filteren de resulteren en voegen menselijke en werkervaren waarden toe.

  • Gerichte zoekresultaten: geen ongeveer 5.900.000 zoekresultaten in 0.59 seconden als je zoekt op ‘plugin tekstopmaak widget’ maar …………. in de kennisbank en 1 tot hooguit een 2,3 suggesties in een vraagbaaksessie
  • Aanvullende tips bij de antwoorden van de kennisbank

 

 

Hebben we ook nog andere meerwaarde?

We zijn een schakel

…………..

 

Waarom …

Waarom zou ik betalen voor gratis online zoeken? [showhide]
Inderdaad, een enorm groot deel van de op internet beschikbare handige informatie is gratis beschikbaar. En Google verzamelt in fracties van een seconde honderdduizenden tot miljoenen zoekresultaten.

Daar zit meteen de kneep. Want ook al heb je ‘maar’ 10.000 zoekresultaten, het scannen, filteren en vervolgens onderzoeken tot uitproberen kost je tijd. Is geld, vanuit zakelijk perspectief. Ook als je je eigen tijd zo niet wilt zien, blijft het tijd die je niet aan andere werkzaken kunt besteden. En die je mogelijk wel frustraties oplevert. Aan jou vast te stellen welke besteding het meeste oplevert.

In ieder geval: zakelijk gezien (en zo zien wij de zaken hier) is zoeken nooit gratis. [/showhide]

Waarom zou ik jullie inschakelen, in plaats van Google at is jullie meerwaarde als zakelijke dienstverlener? [showhide]

  • We zijn mensen, geen zoekrobots.
    • We helpen je aan een antwoord, een oplossing, niet alleen aan een berg informatie.
    • We herkennen je als mens en ondernemer, niet als internetgebruiker-cookiemonster.
  • We zijn oplossingsgericht van nature, waar de zoekfunctie van Google een verzameltalent is en bieden dus meer dan kale zoekresultaten:
    • we toetsen eerst wat je weten wilt;
    • we denken met je mee;
    • we zorgen voor de door jou gevraagde informatie, logisch geordend en begrijpelijk geformuleerd;
    • ……
  • We zorgen voor juistheid en actualiteit en bewaken die in de kennisbank.
  • We weten waar het over hebben:
    • zijn al jaren actief op het vlak van e-marketing en online bedrijfsvoering in de rol van ondernemer, virtueel assistent (VA), officemanager, projectmanager, businessmanager en persoonlijke begeleiding;
    • ondersteunen vanuit overtuiging, dus we helpen je vooruit en dat je blij en tevreden bent;
    • denken van nature met je mee en waar mogelijk vooruit en dus voorzien we indien aan de orde van aanvullingen, of stellen je eerst aanvullende vragen;
    • ………..
  • We snappen dat je dit werk vooral ziet als noodzakelijk kwaad en je je liever concentreert op je eigenlijk werk dat je hart heeft en waar je goed in bent.
  • We helpen je in beweging.
  • ……………….
  • ……………..

We vertrouwen erop dat er voor onze doelgroep ruimschoots voldoende punten van meerwaarde voor jou tussen zit.[/showhide]
Waarom zou ik een abonnement willen en doorlopend betalen voor ad-hocgebruik? [showhide]
Goeie vraag. Want oké, je mag onbeperkt taakgerichte vragen stellen, maar heb je gemiddeld wel zo veel vragen die dit een abonnement waard maken?

Deze vraag kun je alleen zelf beantwoorden. Hoeveel tijd kost uitzoeken, filteren, analyseren, bestuderen, uitproberen en uiteindelijk implementeren jou? Gemiddeld? Hoe vervelend vind je dat? Komt het antwoord neer op ’te (veel)’, dan kun je je verder bezinnen. Vind je het prima zo, nou mooi dan toch. Natuurlijk kun je altijd beginnen met een strippenkaart.

Een paar voordelen van een abonnement:

  1. op piekmomenten met misschien wel 20 vragen, middenin een project of traject, is het een bevrjding niet ook nog over de kosten na te moeten denken;
  2. dankzij een vast bedrag weet je precies wat je kosten zijn;
  3. …..

[/showhide]
Waarom is dat abonnement zo duur? [showhide]

Lastig punt altijd, ‘duur’. In algemene zin is het een subjectieve perceptie van, of wanneer je het eraan verbonden product of de dienst nog niet geconsumeerd hebt, of wanneer je achteraf constateert dat het resultaat tegenviel. Dat doorvertaald naar virtueelwerkt@v@, in het 1e geval nodige we je uit een poging te wagen en in het 2e geval gaan we graag met je in gesprek om dat op te lossen. (@)v(@)

Tot zover het algemene deel. We vragen 165,00 euro per maand, omdat wij inschatten gemiddeld 3-4 vragen te zullen beantwoorden, communicatie rondom inbegrepen, gebaseerd op ons gemiddelde uurtarief van € 65,00. Dat is per abonnee nog geen vraag per week, terwijl we ons evengoed legio situaties voor kunnen stellen waarbij jij misschien wel 20 vragen hebt in een week, en de week erna nog 15. Maar daarna zul je het dan weer een hele tijd druk met je werk hebben. Afijn, dit is wat we dénken en nog helemaal niks van weten. Daarom is het ook een test, een andersoortig proefabonnement.[/showhide]

…………….

Virtueel werkt. Het werkt nog beter met een ……….. virtueelwerkt (~)v(@)

een betaalde kennisbank? online??

Waarom zou je in hemelsnaam betalen voor iets dat je zelf gratis ook kunt en gratis is? Iedereen kan toch googelen?

Dat klopt. Iedereen kan googelen. En googlen. En bingen. Weer googlen. En nog eens. En nog eens. Iedereen weet ook hoe razendsnel je vervolgens een berg handige en veelal inspirerende zoekresultaten krijgt. Wow.

Precies. Wow. Want internet kan ook overweldigend zijn. En afleidend. Altijd wel zijn er resultaten die je misleiden. Die jou niet passen. Die over iets heel anders gaan dan jij bedoelde. Die je (toch) op een andere vraag brengen.

Bovendien, je zoekt in dit geval oplossingen voor dingen die niet tot je kerntaken behoren. Directer geformuleerd: waar je onvoldoende verstand van hebt. Dat maakt het bepaald lastiger het gezochte zoekresultaat te selecteren en vervolgens die oplossing te vertalen in wat te doen eruit te filteren, dan wanneer het gaat over iets uit je eigen vakgebied.

Dus iedereen die googelt, googlet en bingt, die weet hoeveel tijd daarmee gemoeid is. Misschien sta je niet elke dag stil bij hoeveel rendabeler je die tijd had kunnen besteden. Zeker weten dan de waarde van deze tip: doe het eens wel.

Staat jouw vraag er niet bij en heb je nog twijfels? >> Stel ‘m ons hier. <<